Over ons

DE OPLOS KONING

Over ons bedrijf:

Wij zijn als enthousiast team begonnen in november 2019 met de oploskoning.nl, omdat wij in het dagelijks leven vaak op een punt kwamen dat wij dachten Hey?! Dat kan makkelijker en sneller! Daarom hebben wij voor jullie een selectie gemaakt met probleem oplossende producten die jouw leven en die van ons een stukje makkelijker zullen maken. Wij bieden een zo groot mogelijke collectie aan, zodat er voor ieder probleem wel een handigheidje is.

Wij komen met een oplossing!

Over www.deoploskoning.nl

Wij zijn begonnen met de webshop deoploskoning.nl, omdat wij er van uit gaan dat het leven makkelijker kan. En er op vele fronten in het dagelijkse leven handigheidjes je tijd zullen besparen! Ook wij ervaren dat we meer tijd over houden in het huishouden, maar ook in product besparing. Nu hoor ik jou denken? 'Product besparing' JA! Denk aan je zak chips die je hebt gekocht en niet helemaal op eet, dan blijft je chips vaak niet meer zo lang lekker wanneer deze bewaard word met een clip of wanneer je hem net opent. Wij bieden hier de oplossing voor de Fresh mini sealer!! Hiermee kan je al je producten sealen, zodat je er keer op keer van kan blijven genieten!

Daarom is ons team iedere dag bezig met het zoeken naar nieuwe probleem oplossende producten die jou het leven makkelijker maken! Nieuwsgierig naar de collectie? Klik dan hier !

Eerlijke prijzen:

Wij vinden dat je niet te veel moet betalen voor alle producten die je leven makkelijker maken of die problemen oplossen. Daarom hebben wij er voor gekozen onze producten rechtstreeks van de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-transport en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke en gangbare prijs!

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzendingen.

Veder bieden wij de mogelijkheid voor de koninklijke klanten: Dat als zei onze producten vinden bij de concurrerende online webshop winkels hierna bij ons kunnen aangeven,en ons team er zo snel mogelijk onderzoek naar zal doen en als LID het verschil terug krijgen van ons! 

Wil jij ook een koninklijke klant worden bij ons!? En van alle voordelen genieten zo als u aankoop verschil terug krijgen of met kortingen shoppen tot wel 80%! Vul dan hier onder jou E-mail gegevens in.

Vermeld daar bij dat je deel wilt uit maken van het koninklijke familie bestand.